
Studené predjedlá
Polievky
Teplé predjedlá
Ryby
Cestoviny
Hlavné jedlá
Tradičná slovenská kuchyňa
Hamburgery
Zeleninové šaláty
Šaláty
Teplé prílohy
Dezerty
Vyššie zobrazený jedálny lístok má iba informatívny charakter a nie je záväzný. Zmena ponuky jedál a cien vyhradená.
Zodpovedná vedúca: Magdaléna Babalová I Hmotnosť mäsa je uvedená v surovom stave. I Hmotnosť ostatných jedál je uvedená v hotovom stave.
Číslovanie alergénov:
1 – obilniny obsahujúce lepok
2 – kôrovce a výrobky z nich
3 – vajcia a výrobky z nich
4 – ryba a výrobky z nich
5 – arašidy a výrobky z nich
6 – sójové zrná a výrobky z nich
7 – mlieko a výrobky z neho vrátane laktózy
8 – orechy: mandle, lieskové, vlašské, makadamové, pekanové, queenslandské a para orechy, kešu, pistácie
9 – zeler a výrobky z neho
10 – horčica a výrobky z nej
11 – sezamové semená a výrobky z nich
12 – oxid siričitý a siričitany
13 – vlčí bôb a výrobky z neho
14 – mäkkýše a výrobky z nich