Studené predjedlá

Polievky

Teplé predjedlá

Ryby

Cestoviny

Hlavné jedlá

Tradičná slovenská kuchyňa

Hamburgery

Zeleninové šaláty

Šaláty

Teplé prílohy

Dezerty

Vyššie zobrazený jedálny lístok má iba informatívny charakter a nie je záväzný.  Zmena ponuky jedál a cien vyhradená.

Zodpovedná vedúca: Magdaléna Babalová  I  Hmotnosť mäsa je uvedená v surovom stave.  I  Hmotnosť ostatných jedál je uvedená v hotovom stave.

Číslovanie alergénov:

             1 – obilniny obsahujúce lepok 

             2 – kôrovce a výrobky z nich 

             3 – vajcia a výrobky z nich 

             4 – ryba a výrobky z nich 

             5 – arašidy a výrobky z nich 

             6 – sójové zrná a výrobky z nich 

             7 – mlieko a výrobky z neho vrátane laktózy 

             8 – orechy: mandle, lieskové, vlašské, makadamové, pekanové, queenslandské  a para orechy, kešu, pistácie                   

             9 – zeler a výrobky z neho 

             10 – horčica a výrobky z nej 

             11 – sezamové semená a výrobky z nich 

             12 – oxid siričitý a siričitany 

             13 – vlčí bôb a výrobky z neho 

             14 – mäkkýše a výrobky z nich

© 2020 by Krasňanská kúria & Andrej Madro

  • w-facebook